tiistai 26. maaliskuuta 2013

She's here!

Ei mennyt tämä päivä putkeen ei. Ainoa "piristys" päivän varrella oli hyvä asiakaspalvelu Gina Tricolla kun kävin reklamoimassa yhden paidan (ensimmäisen pesun jälkeen ilmaantunut reikä ei ollut minulle ok). 

Lähdin töistä suoraan salille ja matkalla huomasin että salikortti on jäänyt kotiin.

Ei ole strömsömäisiä tunnelmiä näkynyt.

MUTTA kotiin palatessani minua odotti tällainen näkymä.



Siskoni on luvannut kirjoitella välillä tänne täällä ollessaan ja esiintyy blogissa jatkossa nimellä "Sisko".  Laitamme selkeyden vuoksi hänen juttuihinsa tunnisteen "apinan sisko" ja hän hihkaisee alkuun aina olevansa ko. tekstin kirjoittaja. Näin.

Nyt saisittekin esittää hänelle/ meille jotain kysymyksiä tai toiveita jos sellaisia on! Taustatiedoiksi kerrottakoon että Sisko puuhastelee enimmäkseen vaatetusalan parissa ja on siis minua nuorempi.  Majailemme saman katon alla toukokuun lopulle, elintilaa on meille just passelit reilu 20 neliötä. Pääasiassa kirjoittelemme varmaan meidän omasta arjesta ja blogin linja pysyy suht samana kuin ennenkin. Kuitenkin nyt kun meitä on kaksi niin esimerkiksi valokuvaus on vähän helpompaa. 

Eli kysymys kuuluu, mikä teitä kiinnostaa? Meitä on nyt tuplaten toteuttamassa haasteita :)

EN: This day did not go as planned but it got better when I came home. My sister is finally here! She's going to write something here as well, so if you have any questions or wishes for us it's time to leave a comment :) My sister will go by name "Sisko" (=sister in Finnish) in this blog and her posts go under  the label "apinan sisko" (monkey's sister).

5 kommenttia:

  1. Millä alalla itse olet? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on hotelli- ja ravintolapuolen koulutus, tällä hetkellä teen toimistotöitä jotka liittyvät alaan vain hitusen :)

      Poista
  2. Isn't she lovely... Olis kiva kuulla teidän elämän viisauksia :) tiedän, että niitä riittää ja ne on hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jaa, no, yritetään. Mielipiteitä siis... onko mitään tarkempaa rajausta aiheeseen?

      Poista
    2. No se sun viimeisin pohdinta täällä oli tosi hyvä. Jotakin tuollaisia elämän ilmiöitä, jotka teitä mietityttää.
      Lisäksi tiedän, että olette molemmat suhteellisen tarkkoja tyyleistänne, tai sillälailla klassisen tarkkoja ;) Mua siis kiinnostais tietää teidän tuomioita esim nyt kevään muoti-ilmiöistä, lempparijutuista ja sellaisista, mitä ette ymmärrä/laittaisi päälle :) jotakin tän tyylistä! make it happen ;)

      Poista