maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ei se mitään että on maanantai

Minun oloni on hetkellisesti keveä.

Sain tänään käsiini muutaman ihanan jutun Jolielta (kätevää kun asunnossa käy läpikulku ympäri Suomen, samalla voi pyytää kulkijoita toimittamaan omia asioitaan). Pikkuinen pussi riitti aika pitkälti pelastamaan koko päivän, viinirypäleet ja rommipallot auttanevat tästä eteenpäin.



Pussin sisällöstä lisää kun ehdin enemmän testailemaan.

Olen syvästi ihastunut Jolien mintunvihreään ja siihen miltä tuntuu avata jotain silkkipaperiin käärittyä. Tämä melkein korvaa sen, että olen antiage-iässä. Ja sen, etten päässyt tällä kertaa putiikissa itse piipahtamaan.

Tästä viikosta tulee hyvä viikko. Olen suunnitellut muutaman puuhan siskon kanssa toteutettavaksi. Aion syödä hyvin, käydä salilla ja hömpöttää hiukan. Ymmärsin muuten viikonloppuna kuinka onnekas olen elämässä, kun erehdyin googlaamaan bonsaipuun hoitohjeet. Tuossa tuo on vuoden mennyt ja posottanut ja vielä on lehdet tallella ja hyvä mieli. Enkä ole tehnyt pikkuisen eteen mitään ihmeellistä, kastelen kun muistan. Ehkä tässä talossa asuukin lopulta hiukan sisua.

Pidetään itsestämme ja toisistamme hyvää huolta tälläkin viikolla <3

P.s Kiva että olette tykänneet siskon kahvkuppijutusta ja vielä kivempaa että myös muutama uusi vierailija on jättänyt kommenttia. Sisko palannee loppuviikosta taas näppiksen ääreen ja viikonloppuna tarkoitus olis toteuttaa toivejuttu meidän tavoistamme ja eroistamme... eh. Katsotaan minkälainen sota syttyypi.

EN: Mondays are adorable when you decide them to be. I bought something from my favorite shop, Jolie. The bag is so pretty that it almost makes up for the fact that I'm in the anti-age age :) Have a great week!

4 kommenttia:

  1. Pidetään huolta! :) Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Tuli varmasti taas suloinen paketti :) Joliella on varmaan sama viehätys pakkauksissa kuin Tiffany's turkoosissa... Hi.

    OH ja rommipallot! Keksin ne joskus vahingossa yläaste-lukioaikana mutta nyt on jäänyt (öh melkein kymmeneen vuoteen?) ostamatta kokonaan! Tattista muistutuksesta, ne on nameja. Olettaen että puhutaan samoista suklaapalleroista eikä esim. rommikonvehdeista.. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, huomasin itse ajattelevani samaa vaikkei minulta vielä yhtään Tiffanyn pussukkaa löydykään :) Ja kyllä, rommipallot! Ei mitään ällöttäviä konvehteja.

      Poista