tiistai 2. huhtikuuta 2013

Getting blondier by the minute

Tänään on ollut ihan hyvä päivä. 

Kävin kampaajalla ja tulimme Siskon kanssa yhtä matkaa kotiin. Kaipasin tukkaan vaaleaa ja sain mitä hain. Vanha tuttu ystävämme peilikuva antaa suuntaa. 

Olen muuten viime aikoina pohtinut josko tämän oman naaman häivyttäisi blogista jälleen kokonaan. Kirjoittelin apinan päiväkirjaa surutta ilman "itseäni" vuoden verran, enkä oikein tiedä tuovatko omat kasvoni tähän nyt mitään lisäpontta. Mitä mieltä te olette? Ovatko blogit kärsineet naamakuvayliannostuksen?



Olen miettinyt paljon, onko blogi mielenkiintoisempi silloin, kun kirjoittajan voi ikäänkuin nähdä ja kuvitella hänen persoonansa osaksi blogista saamaan kuvaa. Tuoko anonyymius enemmän jännitystä vai se, että kirjoittaja on valmis antamaan mielipiteilleen myös omat kasvonsa?

Tällä hetkellä tunnen myös hiukan vieraantuneeni blogimaailman perinteisistä puolista, tunnen mielipidekirjoitukset eniten omakseni. Ujostelen kovasti asukuvia ja toisaalta taas kokisin tyylistä kirjoittamisen läheisemmäksi kuin ostosten esittelyn (jota täällä kyllä todella harvoin mielestäni myös näkyy). Saa nähdä mihin mennään jatkossa. 

Tässä nyt kuitenkin vielä kuvaa uudesta tukasta. Kohti kevättä! Vaaleammilla on hauskempaa? ;)

EN: I got my hair done today and as I posted this picture I started to wonder: who cares? ;) Does my picture bring any more value to this blog or should I go back to post "anonymously". I'm not sure whether it makes the blog more interesting when the writer gives his/hers own face to it or not. What do you think? Do blogs suffer from facepictureoverdose?

6 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää uusi tukkasi! :)

    Mä tykkään kyllä katsoa sun kasvojasi aina silloin tällöin. Jos ei tunnu luontevalta tunkea niitä joka postaukseen, olis kiva, jos edes silloin tällöin näkyisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos kommentista, samalla linjalla jatketaan ehkä siis.

      Poista
  2. Jos lukisin tätä blogia tuote/tyyli juttuja vain ajatellen, haluaisin varmaan nähdä kuvat varmaan "anonyymeinä".

    Sinulla on mielipidekirjoitukset ja ajatukset niin hyviä, että suosittelen että kirjoitat mikä tuntuu oikealta.

    VastaaPoista
  3. Kaunis olet. :) Vaaleampi väri sopii tosi hyvin!
    Ja näytät kasvot kun siltä tuntuu tai sopii tekstin kanssa yhteen. Esim. jos kertoisit jostain tukkajutusta niin silloin tod.näk. kiva nähdä myös se tukkahärpäke ^^
    Minä nyt oon siun kasvot jo kuvien välityksellä nähnyt niin monta kertaa, ettet muutu "anonyymimmäksi", mutta uusille lukijoille tai jos poistat kasvokuvat vanhoistakin postauksista, voi jäädä ihan himpun verran persoonasta puuttumaan .. Toisaalta, teksti se on mikä kertoo eniten kirjoittajan 'äänestä'. Your call!

    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3
      Ja kiitos mielipiteestä... olen samaa mieltä siitä että teksti on pääasia, mutta taidan olla itsekin sen verran utelias että myös kirjoittajan kasvot kiinnostavat.

      Poista