tiistai 29. lokakuuta 2013

Happamia, sanoi kettu

Olin melkein unohtanut vanhan sanonnan ketuista ja pihlajanmarjoista.

Jäin tänään miettimään satua tarkemmin. Kettu ei saa haluamiansa marjoja puusta ja päättää, että ne olisivat olleet pahoja alun alkaenkin. Aluperäisessä sadussa puhutaan viinirypäleistä, suomalaisessa versiossa on jostain syystä päädytty pihlajanmarjoihin, jotka ovat oikeasti pahanmakuisia... mistähän moinen...

Mietin, olenkohan minäkin vähän tuollainen kettu joskus. Huono tapa.



Kaikkea ei voi tietenkään saavuttaa, mutta jos ei yritä taistella haluamiensa asioiden edestä niin eikai sitä sitten koskaan tiedä. Että olisiko ollut hapanta kyytiä vai ei.

Kuva on napattu Uhana designin kortista, vaadin, että tästä printistä tulee collagepaita!! Ostaisin heti. Uhanasta lisääkin joku kerta, ihania juttuja mielin määrin.

Menkäähän kohti omia marjojanne muruset, mukavaa tiistaita.

P. S Onneksi on kettukarkit <3 

EN: Today I was thinking about the fairytale of The Fox and the Grapes. This print is from Finnish brand Uhana design. I would by this print on a sweater in a heartbeat!

2 kommenttia:

  1. Tuo kettu on kyllä tosi symppis.

    Kävin kurkkaamassa heidän muitakin tuotteita. Rosvokissaan tykästyin (https://www.weecos.com/fi/item/rosvokissa-t-paita-lasten).

    Tosin en oikein tykkää siitä kun usein valmistajan/suunnittelijan nimi/logo painetaan niin suurella (ollenkaan). Tosin tähän rosvokissa paitaan juuri ja juuri sopii. Joten voisin tehdä poikkeuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo logoasia on kyllä vähän monipiippuinen, Pienillä merkeillä jotenkin hyväksyn helpommin..

      Poista