torstai 10. lokakuuta 2013

Siskokset kuin ilvekset, osa 3

Ehtikö kukaan ihmetellä mihin tämä juttu jäi? Minä ehdin.

Mutta tämä päivä on parempi kuin mikään, sillä pikkumurusellamme on juhlapäivä. Tässä sen kunniaksi viimeinen osa siskosten tavoista. Saimme toiveen keväällä, kun toinen siskoistani asui luonani, mutta päätimme kirjoittaa myös kolmannen osan, kun kolme kuitenkin meitä on. Alkuperäinen toivehan kuului näin: "Kirjottakaa toistenne tavoista, jotka jollain tavalla ärsyttävät, naurattavat tai herättävät muita tunteita itsessänne". Osa 1 täällä ja osa 2 täällä.

Minun pikkuisin pikkusiskoni on itseäni aika monta vuotta nuorempi, mutta eipä se ole menoa estänyt. Varsinkin viime vuosina ollaan vietetty aikaa paljon kaksistaan ja kolmistaankin. Nuoremmat siskoni näkevät toisiaan useammin, kun asuvat samassa kaupungissa. Tässä nyt sitten meidän kahden vanhemman ajatuksia tuosta kuopuksesta.

Pikkuisin sisko on todella eläinrakas. Pienenä meillä oli melkein 101 dalmatialaista pehmomallisina ja Leijonakuninkaan vuorosanat osaamme toki kaikki ulkoa. Vasta kuopuksen vaivannäön ja sitkeyden jälkeen meille saatiin koira, tätä ennen äiti oli ollut allerginen myös niille allergisoimattomille koirille :)

Pikkuisin sisko on maailman huonoin heräämään, ellei ole mitää sovittua/aikataulutettua jonka vuoksi olisi pakko herätä. Raastaa välillä tämän vanhuksen mieltä, kun pitäisi lähteä johonkin... mistä päästäänkin siihen että

Pikkuinen on myös verattaen hidas lähtijä (tämä on peritty isältä). Siis ihan uskomatonta kuinka kauan voi kestää ja jahkati jahkati ja vielä jäi joku juttu toisen takin taskuun jne. :D

Pikkuisin on meistä ehdottamasti rohkein tyylikokeilija. Vuosien varrella on nähty niin irokeesiä kuin leopardi legginssiä. Kuvankaunis nuori nainen on hänestä kasvanut, joten kaikki näyttää luonnollisesti hyvältä.




Rohkeiden tyylikokeilujen lisäksi pikkusisko uskaltaa myös meikata. Ja nätisti sekä taitavasti meikkaakin. Tämä taito ei ole perittyä isommilta siskoilta :)

Keittiössä ei pikkuisemme ole vielä ihan sinut, mutta taito kasvaa koko ajan. Kerran saimme hyvät naurut pikkusiskon mitatessa teelusikkaan sokeria jättipussista kaataen. Mutta saimme sokerin mitattua, ei se oo niin justiinsa <3

Pikkuinen on ihan ratkihauskaa seuraa. Viikon henkinen naurujooga tulee suoritettua joka kerta kun häntä näkee. Sami Hedberg ja Lennu Heffner ovat tulleet kaikille tutuksi.














Rakas rakas pikkusiskomme seikkailee tällä hetkellä Belgiassa muutaman kuukauden ajan ja blogihan löytyy siis täältä. Ikävä on!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva fannysta pirtelön kanssa! Voi että, oli muutenkin tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö olekin :) Kaunis on hän. Kiitos paljon kommentista, kuka lienetkin <3

      Poista