lauantai 26. lokakuuta 2013

Uusi matto Huvikummussa

Kipeä jalka on pakottanut pysymään viikonlopun kotosalla ja hyvä näin. Olen saanut hirveästi kaikkea aikaan. Eilen haettu tulehduskipulääke tuntuu toimivan, joten huoli pois, maanantaina voi varmaan taas liikkua.

Tänään olen estänyt seinien kaatumisen touhottamalla kotona. Otin kaiken alas kirjahyllystä ja järjestelin uudelleen. Vaihdoin tuolin ja yöpöydän paikkaa, naputtelin yhden taulun seinälle. Keitin kasvissosekeiton. Pyyhin pölyjä, imuroin ja pesin kaksi koneellista pyykkiä. Ostin kauden ensimmäisen tölkin glögiä. Nyt syön nallekarkkeja ja odottelen pitsaa uunista. Olo on melko hyvä. 

Avara luonto pyörii tuossa taustalla ja sitä seuraa Midsomerin murhat, joten pian vetäydyn jännittävien lauantai-aktiviteettien pariin. Ajattelin kuitenkin, että tulen vilauttamaan uutta mattoa teille. Tadaa: ennen(vasemmalla)-jälkeen(oikealla)-kuvat.



Annon villamatto on näkynyt muissakin blogeissa enkä ihmettele. Materiaali on hyvä (80 % villa, 20 % puuvilla) ja hinta on kohtuullinen. Tykkään myös siitä että mattoa voi käyttää kummin päin tahansa ja että se tuntuu varpaiden alla mukavalta. Jotenkin tuo kuvio toi myös lisää kotoisuutta huoneeseen, vai mitäs mieltä siellä ollaan?

Olen odottanut jatkuvasti, että kun tuo hylly on räjähtänyt tuollaiseksi sekametelisopaksi, niin jostain laatikosta alkaisi löytyä kultakolikoita Huvikummun tapaan. Toistaiseksi vesiperä tällä saralla. Tuo oranssi kenkälaatikko sen sijaan näyttää pitävän pintansa pyörivänä osana sisutusta, ennen-kuva kun on otettu mielestäni kuukausia sitten...

EN: Pattern makes the space more interesting I think. 

P.S Nämä matot ovat muuten nyt lokakuun ajan -20 % alennuksessa plussakortilla Kodin Ykkösissä ja verkkokaupassa (jonka sivut toimii kylläkin omalla koneellani ihan pirun hitaasti eivätkä todellakaan edes varmasti). Tämä vain nyt tiedoksi, jos jollain on ollut maton osto ajatuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti