tiistai 5. marraskuuta 2013

Väriviikko: oranssi

Oranssi, appelisiinin väri. Väri kuvastaa ilmeisesti elinvoimaa ja iloa. Voi eheyttää taikka varoittaa.

Ei ollut appelsiinia kuvaushetkellä, ne ovat kyllä hyviä varsinkin tiettyyn aikaan talvesta.



Satsuma body mist, TBS / porkkanat ruokakaupasta/ Clipperin omena-inkivääritee on parasta juuri nyt kun niiin harmaata että melkein itkettää/ paras hiusharja Tangle Teaser/ Pipersin herkkusipsit Punnitse &Säästä/ For Reasonsin muotoilusuihke matkakoossa on ostettu Tukholman elokuva ensi-ilta matkaa varten ja se tuoksuu niin hyvältä, että herra Elokuvasäveltäjä varasti sen reissulla omaan käyttöönsä.

EN: Color week: my favorite things in orange.

2 kommenttia:

  1. Itsellä on kyllä tosi vähän oransseja asioita..lähinnä niitä porkkanoita ja appelsiineja.. Kumma kun oranssi tuntuu tosi epäluonnolliselta väriltä, enemmän semmoiselta teolliselta. Sitten kun miettii niin sitähän löytyy luonnosta vaikka kuinka. Hedelmien ja vihannesten lisäksi myös syksyllä puista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin tuossa syksymmällä ihana ruskakuvan, jossa oli myös uudet oranssit ballerinani ja mietin ihan samaa. Se kuva ei nyt väriviikolle päätynyt, oli tyyliltään ihan erilainen, mutta ehkä myöhemmin julkaisuun...

      Keltainen on näistä pirtsakkaista väreistä enemmän se mun juttu, mutta yllättävän paljon oranssiakin löytyi kotoa kun alkoi kuvailemaan.

      Poista