sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Väriviikko: vaaleanpunainen

Viimeistä viedään...

Vaaleanpunainen viestii kuulemma lempeyttä ja empatiaa. Se tuo lohtua. Vaaleanpunainen on siis värien suklaa...?

Olen oppinut pitäämään vaaleanpunaisesta ajan kanssa. Viimeisimpänän muistanette hattaratakkini... Vaalenpunaisessa on jotakin hyvin herkkää ja kalssista. Se muistuttaa minua myös balettivuosistani. Kaikki kuvassa nähdyt pikkuasiat ovat varmastikin näkyneet täällä aiemminkin. Mutta sehän vain kertoo niiden vahvasta asemasta...




Hohtokuulat Lily Cole & Body Shop/ kaikista kynsilakkasävyista lempparein; Natural Coden Be Happy. Eikä vähiten nimen takia!/ huulikiilto samalta merkiltä, lahja pikkuisimmalta siskolta joka yrittää ilmeisesti saada minut panostamaan <3/ nahkainen kukkaro Lumi/ jääkaappimagneetti, jonka sain tuliaiseksi kun ystävä kävi etsimässä elämän suuntaa Aasiassa joskus kauan aikaa sitten.

EN: Color week: My favorite things in pink.

P.S Väriviikko päättyy tähän ja olisi ihanaa jos jaksaisitte kertoa mitä olitte mieltä? Oliko teemaviikko kivaa vaihtelua vai ihan p*****a? Sana on vapaa, kiitän kauniisti jo etukäteen.

7 kommenttia:

  1. niiiin söpön näköistä :) himoitsen noita kuulia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis :) Ja suosittelen, elämässä ei kai voi olla liikaa suloisuutta. Riittoisia ainakin nuo kuulat ovat, joten pitkäikäinen sijoitus kyseessä.

      Poista
  2. Niin kuin jo mainitsinkin niin erittäin huippu idea ja ihanasti toteutit! ^^ Kurkin vielä tässä muutkin värit läpi mitkä jäänyt käymättä läpi. Vähän meidän kodin väreistä; valkoisen, luonnon sävyjen ruskean ja harmaan kaverina on vähän sammalen vihreää verhoissa, keltaista papukaijatyynyssä .. Vessamme on tosiaan alkuperäiskunnossa, ruskeat kaakeleitten näköiset retrot muovitapetit yyh. Ne tarvitsevat paljon valkoista ja turkoosi/minttu on toiminut nättinä tehostevärinä. Minttusuklaakylppäri! :)

    Vaaleanpunainen on söpö väri, tosin kuulunut siihen kategoriaan jota olen "syrjinyt" ihan vain sen liian tyttömäisyytensä takia - tai mitä muut ajattelee.. Mikä se siinäkin on kun pitää esittää jotain muuta kuin mitä on. :) Tulipa mieleen yksi juttu vihreästä, laitan sen nyt tähän samaan pötköön: mulla oli melkeinpä kokovihreä asu eräs kesäpäivä vuosia vuosia sitten, maxihame (silloin tosin puhuttiin salsahameesta) ja t-paita ..kun tuli puhe lempiväreistä, ja tyyppi jota silloin olin tapaillut sanoi vihaavansa vihreää! Jaahas, väri katosi komerostani aika äkkiä, mutta ei välttämättä sillä että olisin tehnyt sitä toisen mielipiteen takia, vaan koska koko kommentti ärsytti niin paljon :D Sittemmin on kyllä tullut ihastuttua uudestaan smaragdin- ja sammalenvihreään. Toinen vanha "inhokki" on oranssi. Laulaja Dido sanoi jossain haastattelussa 10 v. sitten ettei se sovi kenellekään. Hassu minä, en ole sen koommin käyttänyt ko. väriä, en ennen erään sifonkipuseron löytämistä aiemmin tänä vuonna. Näköjään pitää löytää se henkilökohtainen vastaväite (omille) ennakkoluuloille.. :) (Ja kirkas oranssihan näyttää etenkin puhtaan valkoisen kanssa todella kauniilta.)

    Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Satu <3

      Minttusuklaakylmppäri kuulostaa mahtavalta! Ja se on kyllä hassua, miten muiden ihmisten ajatukset tai sanomat asiat jäävät jotenkin kummittelemaan. Monista väreistä tykkään kuitenkin pieninä paloina, esimerkiksi asusteissa vaikken niinkään vaatteissa. Luulin kuvaamaan alakessani, että värikkäiden asioiden etsiminen olisi vaikeampaa, mutta ilmeisesti Huvikumpuni onkin aika monivärinen sekamelska. Omien ennakkoluulen haastaminen on aina hyvästä! Sitä harjoitellaan täälläkin.

      Poista
    2. Ps. Olisi hirveän kiva että pystyisi muokkaamaan omaa kommenttiaan jälkeenpäin että voisi korjata kirjoitusvirheet! En jaksa kirjoittaa uudestaan, tarkoitin tietenkin "alkaessani".

      Poista